Informatie en advies over aluminium kozijnen
Gratis tot 4 offertes van kozijnspecialisten?

Belisol is een van oorsprong Belgisch familiebedrijf gevestigd in Brussel en opgericht in 1977. Sinds die tijd produceren ze ramen en deuren van hoge kwaliteit. Vandaag de dag zijn er meer dan 80 Belisol showrooms te vinden in zowel België als Nederland en Frankrijk. De familie Alen, die sinds de oprichting het bedrijf beheert, hecht grote waarde aan klantvriendelijkheid en productkwaliteit en heeft nog steeds een even grote passie voor het vak als in het begin. Wat betreft kozijnen kun je bij Belisol terecht voor houten, kunststof en aluminium exemplaren. Een combinatie tussen deze materialen is ook mogelijk. Daarnaast krijg je bij Belisol een aantrekkelijke prijs maar een zeer indrukwekkende 20 jaar garantie op alle kozijnen. Je kunt het gehele proces bij Belisol neerleggen en zij zullen je van eerste kennismakingsgesprek tot montage en nazorg begeleiden. Op die manier heb je maar met één partij te maken en weet je zeker dat de kwaliteit van Belisol tijdens het gehele proces wordt gewaarborgd.

 

De aluminium kozijnen

De aluminium kozijnen van Belisol kun je zelf samenstellen door een keuze te maken uit drie kadersystemen en acht type raamvleugels. Op die manier kun je je kozijnen precies zo uitkiezen dat ze perfect in je woning passen. De isolatiewaarde van de verschillende profielen ligt tussen de 1,83 W/m2K en 0,99 W/m2K, afhankelijk van het type profiel dat je kiest. Ook uit de kleuren heb je ruime keuze en daarbij kun je een specifieke stijl uitkiezen, zoals modern of klassiek, zodat bij elk type huis een aluminium kozijn beschikbaar is dat past. De veiligheid van de kozijnen van Belisol is erg goed en ze zijn dan ook voorzien van een meerpuntssluiting en inbraakvertragende sluitnokken. Ook kun je vragen naar extra inbraakwerende mogelijkheden, waarmee je je woning nog meer beveiligd. De aluminium kozijnen van Belisol zijn onderhoudsarm en van goede kwaliteit. Daarbij zijn ze ook erg vriendelijk geprijsd.

 

De prijzen

De prijs die je betaalt voor een aluminium Belisol kozijn is afhankelijk van een groot aantal factoren. Deze hebben te maken met de keuzes die je zelf maakt wat betreft de uitvoering, extra opties, afmetingen, het glassoort, de isolatiewaarde enzovoorts. Om die reden is het moeilijk om te zeggen hoeveel je voor een Belisol kozijn betaalt en kun je dit beter bepraten met een vertegenwoordiger in één van de showrooms. Deze kan dan precies met je bespreken wat je wel en niet wilt toevoegen aan je kozijnen, welke stijl en kleur het beste voor je is en welke combinatie van ramen, materialen en glassoorten je wilt gebruiken. Naar aanleiding daarvan zal een offerte kunnen worden opgesteld waarmee je vervolgens kunt beslissen of Belisol de beste leverancier is voor jouw specifieke opdracht.

 

Vergelijk offertes

Ben je geïnteresseerd in aluminium kozijnen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Begin dan hier en gebruik onze vergelijkingstool om alvast een aantal offertes op te vragen bij leveranciers uit jouw omgeving. Deze zijn volledig vrijblijvend en de service is gratis. Op die manier kun je snel de eerste stap zetten richting het aanschaffen van je nieuwe aluminium kozijnen.