Informatie en advies over aluminium kozijnen
Gratis tot 4 offertes van kozijnspecialisten?

Finstral is een innovatieve onderneming die op Europees niveau kozijnen, deuren en serres produceren van hoogwaardige kwaliteit. Ze kunnen voor jou het gehele proces uit handen nemen van het moment dat je het eerste contact legt met een vertegenwoordiger tot de montage. Bij Finstral staat betaalbaarheid, duurzaamheid en comfort voorop en ze leveren dus goed isolerende aluminium kozijnen voor een schappelijke prijs. Ook tijdens de productie houden ze nauw rekening met het milieu door zo weinig mogelijk CO2 uit te stoten en door zelf alle grondstoffen afzonderlijk te recyclen. Finstral is dan ook een bedrijf dat sinds de opzet 45 jaar geleden constant groeit. Dit doen ze door innovatief te blijven, door te luisteren naar de klant en door moderne producten te leveren die aansluiten bij de laatste trends.

 

Het assortiment aluminium kozijnen

De aluminium kozijnen van Finstral bestaan van binnen van kunststof en hebben aan de buitenkant een volledig aluminium profiel. Hiermee kun je met een smal frame een groot raam realiseren en heb je dus zo veel mogelijk lichtinval. Ook is hierdoor de isolatie beter, en houden de kozijnen warmte binnen, maar in de zomer ook buiten. Wat betreft aluminium kozijnen heb je bij Finstral het FIN-project, de Top 90 KAB lijn en de Top 72 KAB lijn.

  • Het FIN-project: de kozijnen uit het Fin-project van Finstral worden gekenmerkt door een elegant design en uitstekende isolatiewaarden. Met een warmte-isolatie van minimaal 0,82 W/m2K is dit ook echt bijzonder. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft oppervlakten en kleuren en je hebt ook de keuzen uit een aantal soorten isolatieglas.
  • De Top 90 KAB lijn: de kozijnen die vallen onder deze lijn bestaan aan de buitenkant uit aluminium, maar aan de binnenkant uit kunststof. De isolatiewaarde is daardoor een indrukwekkende 0,75 W/m2 Ook hier heb je ruime keuze uit uitvoeringen en kleuren en kun je ongetwijfeld een kozijn vinden die bij je woning past.
  • De Top 72 KAB lijn: deze lijn kenmerkt zich door een stijlvol design in een donker kleurenspectrum. De isolatiewaarde is hier ook uitstekend met 0,80 W/m2K en combineer je dit met één van de best isolerende glassoorten dan zal je aanzienlijk op je energierekening kunnen gaan besparen.

 

De prijzen van Finstral kozijnen

Aangezien Finstral een verscheidenheid aan aluminium kozijnen produceert en je deze ook op maat kunt laten maken, is het alleen mogelijk de prijzen op te vragen via een leverancier. Deze zal dan een gesprek met je aangaan, vaststellen wat je precies wilt en je naar aanleiding van deze informatie kunnen vertellen hoeveel jij zal moeten betalen voor je nieuwe Finstral kozijnen. Aangezien Finstral alles voor je regelt, van aanschaf tot plaatsing en nazorg, krijg je gegarandeerd kwaliteit geleverd en zal je met de beste klantvriendelijkheid worden behandeld. De prijs die jij moet betalen is echter afhankelijk van zo veel factoren dat je dit het beste bespreekt met de Finstral-handelspartner in jouw omgeving. Deze vind je verspreid over heel Nederland.

 

Vergelijk offertes

Ben jij geïnteresseerd in nieuwe Finstral kozijnen en wil je in contact gebracht worden met een handelspartner? Of wil je zien welke andere mogelijkheden je hebt wat betreft aluminium kozijnen? Gebruik dan hier onze vergelijkingstool. Je kunt dan snel de nodige informatie ontvangen, vergelijkingen doen tussen verschillende leveranciers en de eerste stap zetten richting het aanschaffen van nieuwe aluminium kozijnen.