Informatie en advies over aluminium kozijnen
Gratis tot 4 offertes van kozijnspecialisten?

Als materiaal voor kozijnen scoort aluminium niet het beste op het gebied van isolatiewaarde. Toch kiezen veel mensen voor aluminium omdat het sterk is en veel ontwerpmogelijkheden biedt. Ook is het een erg mooi materiaal dat goed past in verschillende stijlen woningen. Gelukkig zijn er vandaag de dag een aantal producenten die technieken gebruiken waarmee aluminium een isolatiewaarde kan bereiken die soms lager ligt dan die van kunststof. Deze kozijnen zijn dan ook goedgekeurd voor passiefhuizen. Je kunt nu dus aluminium kozijnen aanschaffen met een erg goede isolatiewaarde en dus zowel energiebewust zijn als een mooi design realiseren. Reynaers is een leverancier die al sinds 1965 actief is en die een groot assortiment aluminium kozijnen produceert met de nadruk op duurzaamheid.

 

Reynaers

Reynaers is een van oorsprong Belgisch bedrijf dat al sinds het begin aluminium kozijnen voor ramen en deuren produceert. Dit doen ze vandaag de dag op wereldwijd niveau. Het hoofdkantoor is nog steeds gesitueerd in België waar ze nu aluminium oplossingen ontwerpen voor ramen en deuren, maar ook voor zonwering, tuinkamers, serres, vliesgevels en schuifsystemen. Dit doen ze voor de particuliere en de zakelijke markt en je kunt bij Reynaers terecht voor standaard- zowel als voor op maat gemaakte oplossingen. De producten die je bij Reynaers aanschaft zijn allen ontworpen door aandacht te besteden aan comfort, ontwerp, veiligheid en duurzaamheid.

 

Het assortiment

Het assortiment aluminium kozijnen bij Reynaers is groot en er zijn verschillende lijnen beschikbaar waaruit je ongetwijfeld een keuze kunt maken. Deze zijn zo ontworpen dat er een stijl is die past bij elk type woonhuis. Je kunt kiezen uit verschillende raamsoorten, zoals draai-kiepramen, dubbel openslaande ramen en draairamen. De best isolerende kozijnen hebben een isolatiewaarde van rond de 1 W/m2K wat betekent dat ze nauwelijks nog warmte doorlaten. Omdat aluminium een erg sterk materiaal is kun je maximale lichtinval realiseren en grote glaspartijen toe laten voegen. De kozijnen zelf kun je uitkiezen op isolatiewaarde, veiligheid en ontwerp en vervolgens extra opties toevoegen zoals een kleur of een speciale afwerking. Bij Reynaers krijg je 10 jaar systeemgarantie, wat betekent dat ze zelf ook volledig overtuigd zijn van de productkwaliteit.

 

De prijzen

De prijzen die je betaalt voor Reynaers kozijnen zijn alleen op te vragen door contact op te nemen met Reynaers of een erkende Reynaers dealer. Door voor deze leverancier te kiezen, kies je voor duurzaamheid en krijg je schitterende kozijnen die je nauwelijks hoeft te onderhouden. Aluminium is een materiaal dat lang meegaat en dat volledig kan worden gerecycled. Je kunt het beste een gesprek aanvragen met een Reynaers vertegenwoordiger en je wensen doorgeven wat betreft afmetingen, design, isolatiewaarde en veiligheid en zij kunnen je dan verder helpen aan de mogelijkheden en prijzen. Aluminium staat niet bekend als goedkoop materiaal en Reynaers is op dit moment één van de leveranciers die de meest kwalitatieve aluminium kozijnen kan leveren.

 

Vergelijk offertes

Kies je voor Reynaers dan zal je dus niet teleurgesteld worden, maar zal je ook meer betalen dan gemiddeld. Als je in contact gebracht wilt worden met een Reynaers leverancier of ook andere leveranciers van aluminium kozijnen wilt vergelijken, dan kun je dat hier doen met onze vergelijkingstool. Je krijgt dan snel een overzicht van wat de markt je te bieden heeft zodat je de beste leverancier kunt vinden voor jouw specifieke opdracht.